Maler Hellerup

En maler i Hellerup med høj rutine og service

Malerfirma Mikkel Rasmussen er en maler i Hellerup, som tilbyder malerarbejde med stor service og høj kvalitet. Hos os er du ikke i tvivl om, hvad du får for dine penge.

Kvalitet og rådgivning hos din lokale maler

Vi udfører som maler alle former for maleropgaver i Hellerup. Vi opfylder også meget gerne særlige ønsker og behov, du måtte have. 

Inden vi påtager os en opgave i Hellerup, tilbyder vi altid at gennemgå opgaven med dig. Vi rådgiver gerne omkring, hvordan du opnår det ønskede resultat, og hvilke materialer vi kan anbefale at benytte.

Som malerfirma har vi stor erfaring med alle typer malerarbejde i Hellerup og kender til de nyeste og moderne teknikker. Vores malere forstår værdien af et pænt og professionelt udført arbejde, og malerfirmaet Malermester Mikkel Rasmussen sætter altid en ære i at have tilfredse kunder. Adskillige af vores kunder kommer tilbage til os med nye maleropgaver, hvilket vi ser som et klart bevis på, at vores firmas resultater og gode service er det bærende. Vi har altid stillet høje krav til udførelsen af maleropgaver og alle andre opgaver, vi påtager os. Vi stiller samtidig også høje krav til både sikkerhed og miljø.

Bor du i Hellerup, så kan vi hjælpe dig med det meste

Her er nogle af de maleropgaver, vi kan udføre for dig:

 • Maling af lofter og vægge
 • Opsætning af tapet, væv og filt
 • Fuldspartling
 • Træbeskyttelse og maling af døre og vinduer
 • Køkkener og badeværelser
 • Epoxy gulve
 • Malerarbejde for ny- og ombygninger
 • Renovering af trapper og opgange
 • Vedligeholdelse og renovering
 • Facadearbejde
 • Forsikringsskader/Vandskader

Hos maler Mikkel Rasmussen i Hellerup har vi mange samarbejdspartnere, som vi har fuld tillid til og kan benytte os af ved totalløsninger. Vi samarbejder bl. a. med tømrere, snedkere, murere og gulvbehandlingsfirmaer.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde

Malerfirma og Covid-19

Hos Malermester Mikkel Rasmussen er vi meget opmærksomme på den særlige situation, som hele vort samfund er i på grund af Covid-19. Vi har nultolerance. Har man symptomer, bliver man hjemme. Vi skal passe på vores kunder. Vi er meget omhyggelige med hygiejnen, når vi er ude på opgaver, og vi rydder op efter os.

Malerfirma med høj service - Din lokale maler

Personalet i Hellerup

Malermester Mikkel Rasmussen er et vellidt malerfirma hos kunderne. Vi har dygtige og professionelle malere, som yder en super service. Vores malere kender til de nyeste teknikker indenfor malerarbejde og sikrer, at du får lige præcis det look, som du ønsker dig.

Vi har en lang erfaring at trække på, og hos os får du professionel rådgivning. Vores malere er eksperter i alle typer maleropgaver, både for privat- og erhvervskunder. Vi gør alt for at opfylde dine ønsker og drømme. Du kan have tillid til os.

Læs mere om os her

Mere end bare en maler

Vedligeholdelse og holdbarhed

Vil du gerne have din bolig frisket op? Måske ønsker du et helt andet look, mere moderne måske. Hvis du lige er flyttet ind i en ny bolig, er det også rart at forny malingen, så føles det hele mere rent og nyt. Alt dette kan vi hjælpe dig med. Det er under alle omstændigheder altid en god idé at forny og vedligeholde maling og lignende i dit hjem, så holder alting længere.

 

Har du en virksomhed i Hellerup, som trænger til lidt opfriskning?

Det kan betyde meget for dine medarbejdere, at deres arbejdsplads er ren og frisk, så vil de helt sikkert trives bedre på arbejdspladsen. Skal lokalerne være hyggelige eller professionelle, vi klarer det hele.

Hvis der ikke er mange vinduer, som lukker dagslyset ind, kan det f. eks. være en god idè med lyse farver på væggene.  

Inden vi overhovedet går i gang, vejleder vi dig i valg af materialer og sammensætning af farver. Vi har erfaringen og ved, hvordan du bedst opnår dit ønskede resultat, så du bliver tilfreds.

Derfor er Malermester Mikkel Rasmussen speciel?

 • Et håndværk med den allerbedste kvalitet
 • Et flot resultat og din tilfredshed
 • Fleksibilitet for at imødekomme dig
 • Fokus på dine ønsker
 • En fast pris, som du kan regne med
 • Du som kunde bliver prioriteret og får en god service
 • Professionelle, dygtige og servicemindede malere
 • Vi holder, hvad vi lover
logo

Står du og skal bruge en maler i Hellerup?

Kom i kontakt med os i Hellerup og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi står altid klar til at rykke ud.

Maler Hellerup og Malerfirma. Hos os kommer kunden altid først.

Har du fundet, hvad du ledte efter?

Se listen herunder for flere muligheder.

Giv os 5 stjerner

Her kan du give Malermester Mikkel Rasmussen 5 stjerner på vores egen side. Vi vil meget gerne høre din mening. Det er den eneste måde, vi kan blive bedre på.

Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

Om os

Læs mere om os og hvorfor du skal bruge Malermester Mikkel Rasmussen som din lokale maler. Hos os er du sikker på et godt resultat og en høj service.

Scroll til toppen