Maler København

Din lokale maler med kvaliteten i top

Det er vigtigt at vælge et professionelt malerfirma med dygtige, erfarne malere. På den måde sikrer du bedst at få høj kvalitet og at blive tilfreds med resultatet. Godt og effektivt udført malerarbejde kræver den fornødne tid, det rigtige malerudstyr og gode materialer. For dig som kunde skal maleropgaven forløbe problemfrit og professionelt.

Uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale maler i København for et uforpligtende tilbud. Udfyld vores kontaktformular og få et tilbud, som passer til dig og din opgave.

Kontakt en erfaren, professionel maler i København

Kontakt Malermester Mikkel Rasmussen, hvis du leder efter et malerfirma i København med højeste kvalitet og erfarne malere. Vores malere er specialister i de nyeste teknikker indenfor malerarbejde.

Vores kunder er glade og tilfredse med de maleropgaver, vi udfører for dem. Vores malere har stor erfaring med alle typer maleropgaver.

logo

Vi tilbyder bl.a.

Her er nogle af de maleropgaver, vi kan udføre for dig:

 

 • Maling af private helårshuse, sommerhuse og lejligheder
 • Maling af lofter og vægge
 • Opsætning af tapet, væv og filt
 • Træbeskyttelse og maling af døre og vinduer
 • Vedligeholdelse og renovering
 • Facadearbejde
 • Malerarbejde og renovering af forsikringsskader
 • Vores personale er alle opdateret i de nyeste teknikker som maler
 • Samt meget andet
Mr-maler er en maler i København du kan stole på. Vi har mange års erfaring og forstår at skabe et resultat vores kunder er tilfredse med.

Se alle vores maler ydelser

Se listen over hvilke ydelser vi som maler i København tilbyder.

Skal du bruge en maler i København og er nervøs for Covid-19?

Hos Malermester Mikkel Rasmussen er vi meget opmærksomme på den særlige situation, som hele vort samfund er i på grund af Covid-19. Vi har nultolerance. Har man symptomer, bliver man hjemme. Vi skal passe på vores kunder. Vi er meget omhyggelige med hygiejnen, når vi er ude på opgaver, og vi rydder op efter os.

Vi maler alt fra facader til indendørs malerarbejde. Der er ikke den opgave vi ikke kan klare og hos os er du altid forsikret som kunde.

Professionelt malerfirma i København klar til at rådgive dig

Du kan altid få rådgivning og et uforpligtende tilbud hos Malermester Mikkel Rasmussen, uanset hvor i processen af din maleropgave, du befinder dig.

Du er måske midt i en større renovering og behøver hjælp af en maler i København til at beslutte, hvilket malerarbejde skal udføres for at opnå et ønsket resultat. Så kommer vi gerne forbi og tilbyder vores ekspertise. Vi er altid klar til at starte på en ny opgave hurtigst muligt.

Måske ved du slet ikke endnu, hvilket resultat du ønsker, så står vi klar med rådgivning, inspiration og gode idéer. Uanset hvor i processen du befinder dig, så kan vi hjælpe dig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Mere end bare en maler

Vi maler i hele København!

Uanset om du har en maleropgave på Frederiksberg, Østerbro eller Vesterbro, så er Malermester Mikkel Rasmussen den rette at kontakte. Vi maler i hele København og omegn samt hele Nordsjælland.

Kontakt os gerne og få en dialog om, hvordan vi løser vi din maleropgave.

Din maler i København med den rigtige pris på din opgave

Vi kan tilbyde dig den bedste pris på din maleropgave udført af professionelle malere.

Malermester Mikkel Rasmussen sikrer dig et optimalt resultat, så du bliver tilfreds. 

Det er ikke altid den billigste pris, som er den bedste, det handler også om kvalitet og tilfredshed med resultatet, men vi sørger for, at det ikke koster dig en formue. Vi vil kun have tilfredse kunder.

Kontakt os og fortæl om maleropgaven, så giver vi dig et uforpligtende tilbud målrettet lige præcis dit ønske.

logo

Vi giver dig gratis et tilbud på din maleropgave

Lad Malermester Mikkel Rasmussen udføre dit malerarbejde for dig, så lover vi dig en tilfredsstillende, professionel og serviceminded oplevelse. Vi finder den rigtige løsning til netop dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få gratis et uforpligtende tilbud i København ved at kontakte os på telefon +45 30 35 35 06 eller skriv til os via vores kontaktformular eller til e-mail:

mr-maler@mr-maler.dk

Har du også svært ved at finde en maler? Vi hjælper gerne og gør det umulige, muligt.

Spørgsmål og svar, når du skal bruge en maler i København

Der findes mange typer maleropgaver. Prisen afhænger fuldstændig af opgavens omfang. F. eks. skal gammel maling eller tapet fjernes først, skal træværk slibes og have grundbehandling først, hvor mange gange skal der males osv.? Prisen afhænger også af, hvilke materialer skal benyttes, og er det let eller svært at male. Derfor er det altid bedst at få et tilbud målrettet netop dit behov og ønske om slutresultat. Malermester Mikkel Rasmussen tilbyder dig gerne gratis et uforpligtende tilbud. Du kan jo altid indhente et par forskellige tilbud fra malere i København, men husk på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, så det er ikke altid det billigste tilbud, som er det bedste.

Hvis din maleropgave er kompleks, er det især vigtigt at vælge en maler i København med stor erfaring. Under alle omstændigheder er det rart at vælge et malerfirma med erfarne malere, som kan påtage sig mange forskellige opgaver, har god forstand på malerialerne og på de nyeste teknikker. Du kan også kigge på malerfirmaets hjemmeside og se, hvad deres andre kunder har skrevet om dem.

Det afhænger dels af, hvor mange ansatte malermesteren har, hvis det f. eks. er en større opgave, og hvor stor erfaring de ansatte malere har. Hos Malermester Mikkel Rasmussen udfører vi opgaver for både privat-, erhvervs- og offentlige kunder i København og omegn samt hele Nordsjælland. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Maling af private helårshuse, sommerhuse og lejligheder  
 • Maling af lofter og vægge
 • Opsætning af tapet, væv og filt
 • Træbeskyttelse og maling af døre og vinduer
 • Vedligeholdelse og renovering
 • Facadearbejde
 • og meget andet

Det afhænger af mange faktorer, bl.a. hvor meget forarbejde der er, inden det egentlige malerarbejde kan begynde, og om der skal males flere gange osv. Er det udendørs malerarbejde, skal der måske opstilles et stillads, hvilket selvfølgelig også tager tid. Når Malermester Mikkel Rasmussen påtager sig en maleropgave i København, så garanterer vi dig, at vi udfører opgaven så hurtigt som overhovedet muligt, og vi gør vores yderste for at være færdige til tiden.

Det er vigtigt at få en skriftlig beskrivelse af opgaven i forbindelse med et pristilbud, så der ikke er tvivl om, hvad malermesteren har lovet dig. Du kan med fordel undersøge, hvor længe malerfirmaet i København har eksisteret og bede om referencer. Hvis de har udført mange forskellige projekter, så ved du også, at de må besidde en del erfaring. 

Alt dette får du hos Malermester Mikkel Rasmussen, og hos os får du endvidere:

 • En fast pris, du kan regne med
 • Vi er medlem af Danske Malermestres garantiordning
 • Vi giver dig et håndværk med den allerbedste kvalitet
 • Et sikkert resultat og din tilfredshed. 
 • Vi er fleksible for at imødekomme dig
 • Kunden og god service prioriteres
 • Service og kvalitet
 • Professionelle, dygtige og servicemindede malere
 • Vi holder, hvad vi lover
 • Vores forsikring dækker, hvis der skulle ske noget 

Det er en god idé at bestille så hurtigt som muligt. Haster det, rykker Malermester Mikkel Rasmussen selvfølgelig gerne hurtigt ud til en maleropgave i København. Det er dog bedst, hvis der er tid til først at besøge dig og kigge nærmere på opgaven, så vi sikrer, at vi giver dig et godt tilbud på et resultat, som du kan være tilfreds med. Evt. er der brug for særlige materialer, som vi ikke lige har hjemme, men skal bestille. Så giv gerne lyd fra dig, så snart du ved, at du har en maleropgave, som skal udføres.

Nej, aldrig. Malermester Mikkel Rasmussen i København giver dig altid gratis et uforpligtende tilbud.
Vi har ikke priser på vores hjemmeside, da vi vil være sikker på, at du får den rigtige pris fra starten uden overraskelser. Derfor ønsker vi at kende opgavens fulde omfang, inden vi oplyser dig en pris, så du kan regne med den pris, du får. Der kommer ikke gebyrer eller andet oveni. Vi garanterer dig, at vores priser er konkurrencedygtige.

Ja, når du får en totalpris af os, er det altid inkl. moms.

Hos Malermester Mikkel Rasmussen sætter vi kunden i centrum. Derfor gør vi også alt i vores magt for, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vi bruger den fornødne tid på de enkelte opgaver i stedet for at tage for mange opgaver ind. Kvalitet før kvantitet – vores kundes anbefaling er vigtig for os, og vi ønsker, at du skal kontakte os igen, næste gang du har en maleropgave i København. 

 

Når du kontakter os, starter vi med at spore os ind på dine ønsker. Vi hjælper gerne med sparring og rådgivning, så resultatet af malerarbejdet bliver nøjagtigt, som du ønsker det.

 

De 3 vigtigste faktorer for et tilfredsstillende resultat er nøjagtig afstemning af opgaven,  erfaring og kvalitetsmaterialer.

 

Malermester Mikkel Rasmussen startede sit malerfirma i 2007 efter at have bestået sin svendeprøve som en af de dygtigste nyudlærte malere, for hvilket han modtog Håndværkerforeningens medalje, som blev overrakt ham af Dronning Margrethe.

Hvad vores kunder siger om os

Hos Malermester Mikkel Rasmussen opfordrer vi altid vores kunder til at skrive en anmeldelse af deres oplevelse med os og vores udførte opgaver. Det er meget vigtigt for os at få at vide, hvordan kunderne har oplevet os som malerfirma, så vi ved, om vi gør det godt nok, eller der er plads til forbedring. Det er utrolig vigtigt, ikke bare for os, men også for nye potentielle kunder, at kunne læse om andres oplevelser med os som malerfirma.

Kan absolut anbefales

Vi skulle have fat i en maler i København og faldt over mr-maler.dk 

Vi fik et tilbud samme dag og aftalte hvornår de skulle komme og male. Vi er meget tilfredse, præcis som aftalt, god service, fornuftige priser.

Malene Johansen
testimonial1-free-img

Det gør vi helt sikkert igen🙂

Super søde mennesker og flot arbejde. De malede hele min datters nye lejlighed, men ikke nok  skulle der også spartles o.s.v 

Havde regnet med man kunne se det lidt bagefter, det kan man nemlig altid syntes jeg. Det var ikke tilfældet her, helt vildt godt arbejde. Min datter og jeg er meget glade.

Lone Trampkilde

5 stjerner herfra.

Rated 5 out of 5
30/10/2021

Jeg skulle bruge et malerfirma og fik anbefalet Malermester Mikkel Rasmussen. Alt er bare tip-top🙂. Kan på det varmeste anbefales.

Sean Michael Andersen

Malerfirma som er i topform

Rated 5 out of 5
23/08/2021

En super tilfredsstillende oplevelse!

Vi er meget glade for det i har gjort for os og i kommer til at være vores fremtidige maler. Det kan jeg med sikkerhed sige nu.

Dette er vores oplevelse:

Til tiden, fair pris, og behagelige glade mennesker. Whats not to like.

Christian Krug Mortensen

Bare god, bedre bedst.

Rated 5 out of 5
22/06/2021

Nok den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft med et malerfirma. Smukt malerarbejde. Vinduer, dørkarme og alt andet spiller 100% tak for hjælpen. Kommer med garanti til at bruge jer igen.

Søren Vrang Jensen

Har du fundet, hvad du ledte efter?

Se listen herunder for flere muligheder.

Giv os 5 stjerner

Her kan du give Malermester Mikkel Rasmussen 5 stjerner på vores egen side. Vi vil meget gerne høre din mening. Det er den eneste måde, vi kan blive bedre på.

Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

Om os

Læs mere om os og hvorfor du skal bruge Malermester Mikkel Rasmussen som din lokale maler. Hos os er du sikker på et godt resultat og en høj service.

Scroll til toppen