Om os

Læs mere om Malermester Mikkel Rasmussen og vores firma her

Malerfirma med høg kvalitet
Medalje modtager i malerarbejde

Hvem er vi?

Malermester Mikkel Rasmussen bestod sin svendeprøve med bravour i 2007. Han er meget stolt af sin medalje fra Håndværkerforeningen, som han fik overrakt af Dronning Margrethe.

En sådan medalje tildeles årets dygtigste unge nyuddannede håndværkere som en hyldest for en særdeles veludført svendeprøve. Det var en stor ære for Mikkel, og den gør han alt for at leve op til hver eneste dag.

Allerede som nyudlært besluttede Mikkel sig for at blive selvstændig. Han var dygtig og havde energien til at starte noget nyt. Det viste sig at være en rigtig god idé. Virksomheden voksede, og der er nu 10 dygtige, erfarne medarbejdere ansat.

Mikkel driver en virksomhed, hvor der virkelig er fokus på kvalitet og øje for detaljerne. Han stiller samme krav til det arbejde, hans medarbejdere udfører, som han gør til sig selv. Alle er dygtige fagfolk, professionelle og servicemindede.

Hos Malermester Mikkel Rasmussen følger vi med i tidens nyeste løsninger og har kendskab til de nyeste teknikker indenfor malerfaget.

Vi har en lang erfaring at trække på, og hos os får du professionel rådgivning. Vores medarbejdere er eksperter i alle typer maleropgaver, både for privat- og erhvervskunder. Vi gør alt for at opfylde dine ønsker og drømme. Du kan have tillid til os.

Tidligere projekter

Se nogle af de tidligere projekter vi har udført for vores kunder. 

Har du fundet, hvad du ledte efter?

Se listen herunder for flere muligheder.

Giv os 5 stjerner

Her kan du give Malermester Mikkel Rasmussen 5 stjerner på vores egen side. Vi vil meget gerne høre din mening. Det er den eneste måde, vi kan blive bedre på.

Arbejdsområder

Se hvilke arbejdsområder, vi tilbyder. Vi laver det meste, stort som småt. Kan du ikke finde det, du søger, på listen, så ring gerne. Vi plejer at kunne løse næsten alt.

Kontakt os

Her har du mulighed for at finde alle vores kontaktoplysninger eller udfylde en kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll til toppen